Under sommaren 2021 har vi inga matvandringar inplanerade. Det beror på att det krockar i tid med vårt sommarcafé, men det kan bli aktuellt med en eller flera turer framåt hösten.

Ostturen, en småländsk delikatessvandring hos Räven & Osten

Tänk att vandra tillsammans genom det varierade småländska landskapet, med backar, skogar, hagar och brusande vatten! Krydda sedan upplevelsen med smakrika delikatesser från trakten, uppdukade i naturen. Där har du Räven & Ostens matvandringar, en upplevelse att minnas.

Tillsammans tar vi oss till fots i lagom tempo. Turen går delvis på stigar och är ganska backig, men utsikten och naturen är väl värd ansträngningen. Under vandringen tar vi några pauser, där vi vilar och njuter av lokalt mathantverk. De prisbelönta ostarna från vårt gårdsmejeri står självklart i centrum, men de kommer i gott sällskap.

Dagen bjuder på en fyrarättersmeny, komponerad av lokalproducerade delikatesser, inklusive kaffe och en hembakt mjuk kaka. Turen startar och avslutas i gårdsbutikens café, där du också kan handla ostar och annat hantverk.

Ostturen är drygt fyra kilometer lång och tar cirka fyra timmar inklusive pauser. Under dagen praktiserar vi fysisk distansering i sin finaste form, där vi rör oss och äter i naturen, tillsammans men med avstånd.

Ostturen är inte i första hand anpassad för barn, då vi går ganska långt i bitvis medelsvår terräng. Observera också att vandringen inte är tillgänglighetsanpassad.

Du får gärna ta med dig hunden på vandringen, men den måste hållas kopplad.

Datum

Ingen vandring är inplanerad för tillfället.

Pris

790 kr/person inklusive moms.

Bokning

Välkommen med din bokning via info@ravenochosten.se eller 0736-504260.

Efter bekräftad bokning får du en faktura eller information om Swishbetalning. Betalningen är er bindande anmälan och ska vara genomförd innan matvandringen.

Företag och grupper

Vi tar gärna emot grupper! Matvandringen är en perfekt aktivitet för kickoff, kundevent, födelsedagar eller andra särskilda tillfällen. Kontakta oss för förslag på upplägg och pris.

Väder- och avbokningsgaranti

Matvandringar genomförs med en grupp om 10-20 deltagare. Vid färre än 10 deltagare kan arrangemanget komma att ställas in. Vid inställt arrangemang garanterar vi att ni får inbetalda pengar tillbaka. Om ni själva får förhinder och avbokar via telefon 0736-504260 senast 48 timmar före arrangemanget, betalar vi tillbaka pengar minus en administrationsavgift på 10%.

Vid för dåligt väder kan arrangemanget tvingas ställas in med kort varsel. Då får ni naturligtvis också era pengar tillbaka. Vi försöker dock genomföra vandringen även vid måttligt dåligt väder, tänk då på att ha bra kläder och skor!

Varmt välkomna önskar vi på Räven & Osten!